Welkom bij duivenveilingen.nl. De nieuwste veilingsite waar wij zowel postduiven als bonnen veilingen organiseren.

Wij geven u de mogelijkheid om via duivenveilingen.nl uw vlieg/kweekhok te gaan versterken, er worden de komende veilingperiode verkopen georganiseerd met duiven voor de vitesse tot en met de zware fond. Maar ook het aanschaffen van een ‘duivenbon’ bent u bij duivenveilingen.nl op het juiste adres.

Duivenveilingen

De veilingen zullen veertien (14) dagen lopen en zullen altijd in het weekend aflopen (zaterdag of zondag). Na afloop van de veiling kunt uw aankopen ophalen bij het vermelde adres bij de veiling of in overleg met de verkoper uw aankoop door een koerier te laten ophalen.

Bonnenveilingen

Ook is duivenveilingen.nl de veilingsite voor het organiseren van een bonnenverkoop voor uw vereniging. Voor een bonnenverkoop berekenen wij geen kosten, omdat deze verkopingen vaak ten goede zijn voor eigen vereniging en/of een goed doel vinden wij het belangrijk dat de gehele opbrengst hiernaar toe kan gaan.

Zaalverkopen

Ook de vraag naar zaalverkopingen neemt toe en daarom zullen wij in overleg met enkele partijen trachten jaarlijks enkele van deze veilingen te organiseren. Dit jaar 2018 zal er geen Diamonds 5 worden georganiseerd, we gaan ons vizier richten op twee prachtige zaalverkopingen in december 2019

 

Bent u geïnteresseerd om uw duiven via duivenveilingen.nl te verkopen of uw vereniging de bonnenverkoop via ons te laten lopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sportgroeten,

Tony Berlijn